Op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 vond de Ondernemersfair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’ plaats in en om het Huis van Weldadigheid te Frederiksoord.

Op de Ondernemersfair konden bezoekers ruim 100 ondernemers uit de gemeente Westerveld leren kennen. Daarnaast was er een sport- en cultuurplein ingericht waar (sport)verenigingen, scholen of stichtingen zich konden presenteren. Op het foodplein konden de bezoekers heerlijk genieten van allerlei hapjes, drankjes en lekkernijen van lokale ondernemers.
Daarnaast waren er nog veel activiteiten voor kinderen in De Tuinen: reuzenrad, mega 4-op-een-rij, luchtballon, laser kleiduifschieten, springkussen, workshop Aikido en Techniek, Technobiel, wereldrecord en wedstrijd ‘Ondernemer of wat wil jij later worden’. 

  
   

Het waren twee mooie dagen.' Met deze magische woorden kunnen we de Ondernemersfair 'Ondernemend Westerveld laat zien' zeer tevreden afsluiten. Vele positieve reacties; van beursdeelnemers en bezoekers, schitterend weer, prachtig uitzicht, veel te doen, te zien, te eten en te drinken en vooral ook heel veel bezoekers: er was een continue stroom van belangstellenden van begin tot eind. Top!