We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Steenwijk voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Edwin en ik ben vanaf 2007 werkzaam in Steenwijk. Daarnaast ben ik actief als zelfstandig Register -Taxateur voor Antiek en Kostbaarheden en lid van de Werkgroep Archeologie Steenwijk met als specialisatie Metalen voorwerpen/vondsten. Van daaruit ben ik ook lid van de Historische vereniging Steenwijk  en schrijf ik artikelen voor het blad Old Steenwiek.

Ik ben Murat, woon en werk al meer dan 10 jaar in Steenwijk. Door alle lokale activiteiten die we als vereniging zelf organiseren of waar we aan meedoen, geniet ik van een mooi relatienetwerk en weten steeds meer mensen mij te vinden.Mijn naam is Andre en ik ben al bijna 25 jaar vraagbaak, adviseur en verbinder van onze leden in het klein-, midden en grootzakelijk segment. Allemaal ondernemende mensen met eigen behoeften en mogelijkheden waarvoor en waarmee we samen zekerheid organiseren. Opdat ze zichzelf en hun activiteit met beheerste risico's kunnen blijven ontwikkelen. Daar zet ik mij voor in.
Ik volg de verrichting van mijn voetbalclub SC Heerenveen op de voet en het Skutsjesilen in de zomer in Friesland, daarnaast fotografeer ik graag en fitness bij Sportinn Steenwijk.

Mijn naam is Robert en als adviseur voor onze agrarische leden kom ik vooral bij ze thuis op hun bedrijf. En dat is in de werkgebieden van de regio’s Zuidwolde, Meppel, Steenwijk en Weststellingwerf.

Door deze persoonlijke bezoeken en mijn lidmaatschap van LTO ZW-Drenthe blijf ik goed op de hoogte van agrarische ontwikkelingen, en de specifieke wensen en behoefte van onze leden.

Mijn naam is Githa en verzorg het relatiebeheer van zakelijke en agrarische klanten in de gehele regio en ben aanwezig bij de verschillende leden activiteiten. Maar bovenal kun je me altijd aanspreken, ik ken al bijna 20 jaar de weg binnen de organisatie en naar ons team.

In mijn vrije tijd zwem ik veel, doe aan spinning en geniet van skiën in de winter.  


Mijn naam is Henrike en woon sinds april 2019 in Oldemarkt. Ook heb ik in Steenwijk en Nijensleek gewoond. Ik heb hierdoor een uitgebreid netwerk op kunnen bouwen in de regio. Sinds mei 2019 werk ik bij Univé Noord Nederland als Verzekeringsadviseur Particulieren in het telefoonteam.

In mijn vrije tijd sport ik en vind ik het leuk om dingen te doen met vrienden en familie.

Ik ben Joke en woon in Blokzijl. Ik geef al bijna 25 jaar telefonisch advies over particuliere verzekeringen. Ik vind het leuk om de leden zo goed mogelijk op weg te helpen in de verzekeringswereld. Naast dit werk zet ik mij graag in voor andere activiteiten die Univé voor haar leden organiseert. Zo kunt u mij bijvoorbeeld aantreffen op een beurs in De Meenthe of bij een workshop kinder-EHBO of reanimatie.

Mijn naam is Menno en ik ben werkzaam als adviseur MKB.

In mijn vrije tijd sport ik graag in de prachtige omgeving waarin wij wonen en werken. Naast mijn werk help ik via Stichting Veuruut mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben arbeidsfit te maken. Een doel waar ik mijn expertise en ervaring graag voor inzet. In maart 2020 ben ik toegetreden tot de Raad van Toezicht van Stichting Onderdak Vledder. De stichting heeft de wens om de leefbaarheid in het dorp Vledder te verbeteren, onder meer door het bouwen en exploiteren van een woonzorgvoorziening.


Ik ben Liesbeth en als teamleider van de regio Meppel, begeleid ik ook het team in Steenwijk. Daar is ook mijn thuis. Ik ben actief binnen de Katholieke kerk en werk in de oecumene ook veel samen met de andere geloofsgemeenschappen in Steenwijk. Ik zing bij het koor Spirit en tennis bij LTC Steenwijk, dans met mijn man bij danscentrum Lensink in de Meenthe.  Het is mooi om zowel vanuit mijn werk als alle andere activiteiten en ontmoetingen, we iedere keer de kracht en solidariteit van lokale gemeenschap ervaren.