Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseert Univé Noord-Nederland verschillende gratis Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis? Geef je dan op voor de Taxatiedag in Uithuizen.

Voorkomen van diefstal
Met de Taxatiedagen willen we mensen bewustmaken van de waardevolle spullen die ze in huis hebben en zo indirect bijdragen aan het voorkomen van diefstal. Want als voorwerpen voor je van waarde zijn, wil je er ook zorgvuldig mee omgaan. Daarom worden jouw bijzonderheden tijdens de Taxatiedag niet alleen op waarde geschat, je krijgt ook advies over documentatie, opslag en beveiliging van waardevolle spullen.

Aanmelden
Op 18 maart 2022 ben je voor de Taxatiedag van harte welkom bij Voetbalvereniging Noordpool, Sportlaan 8, 9981 JZ Uithuizen. Tijdens de Taxatiedag kun je maximaal twee voorwerpen gratis laten taxeren. Aanmelden kan door hieronder je gegevens in te vullen. Vergeet vervolgens niet op verzenden te klikken. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 13 maart 2022. Maar wacht niet te lang, want vol is vol!