Iedere dag worden tientallen Nederlanders het slachtoffer van een inbraak. Gelukkig kun je zelf veel doen om een inbraak te voorkomen. Tijdens de ledenavond op woensdag 26 oktober 2022 in Warffum praten we jou graag helemaal bij, deelt een ex-inbreker zijn ervaringen en geeft tips en neemt onze brandpreventieadviseur jou mee in de wereld van veilig stoken. 

Inbraakpreventie
Alleen in de gemeente Groningen werd er in 2021 al 355 keer ingebroken. Een inbraak heeft een enorme impact op het gevoel van veiligheid.

Tijdens de ledenavond vertellen we meer over hoe je een inbraak kunt verhinderen en beschrijft Evert Jansen uit Groningen zijn bijzondere verhaal. De ex-inbreker is inmiddels inbraakpreventieadviseur en helpt mensen zich te wapenen tegen ongenode gasten in huis.

Brandpreventie
De energieprijzen stijgen in een rap tempo en met de winter nog voor de deur zet die stijging waarschijnlijk nog wel even door. We kunnen het ons daarom goed voorstellen dat je kijkt naar alternatieven om jouw huis goedkoper (bij) te verwarmen. Helaas brengt dit ook risico’s met zich mee. Wij informeren jou graag over deze risico’s en delen een aantal tips waarmee je jouw gas- of stroomverbruik kunt terugbrengen.

Het belooft een leerzame avond te worden met een serieuze ondertoon. Want plezierig en veilig wonen is ons allemaal heel wat waard. Zeker na de afgelopen jaren waarin thuis nog meer de basis van ons leven werd. Een fijn huis en een veilige buurt zijn daardoor nog belangrijker geworden.

Door aandacht te besteden aan inbraak- en brandpreventie willen we een bijdrage leveren aan een veilig huis waar het fijn wonen is.

De ledenavond vindt plaats op de volgende datum:

Woensdag 26 oktober 2022 in Warffum, 19.30 uur.
We verwachten de activiteiten rond 21.30 uur af te ronden.Ben jij (en jouw even tuele introducee) erbij op 26 oktober? Aanmelden kan via deze button en kan tot en met uiterlijk zaterdag 22 oktober. Maar wacht niet te lang, want vol is vol! Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.


Ledenavonden op andere lokaties 
In oktober en november organiseren we deze ledenavond ook op andere lokaties in onze regio. Daar ben je natuurlijk ook welkom. Klik op onderstaande lokaties en je komt op een informatiepagina waar je je kunt aanmelden voor de ledenavond van jouw keuze.