We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Uithuizen voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Christa en als geboren ‘Damster’ vind ik het erg leuk om vanuit mijn werk voor Univé, vanaf 2005, mensen uit onze eigen regio te ontmoeten en helpen. 

 

Daarnaast zet ik me graag vrijwillig in voor mensen die moeite hebben met taalvaardigheden, lezen, schrijven. Ik doe dat als taalcoach in het Taalcafe Delfzijl. Heb je moeite met schrijven, kom gerust een praten! Bijgaande artikel vertelt je er meer over >>.

Ik ben Faizel. Naast mijn werk ben ik vooral druk met onze vier nog jonge kinderen en voetbal ik bij VV SJS in Stadskanaal. Ik vind het belangrijk dat sport toegankelijk is voor iedereen.


Mijn naam is Mirna. Ik ben een echte “Damster”, hier geboren en getogen. Met onze Sport Vereniging Appingedam en de Interculturele Vrouwengroep Appingedam heb ik veel binding.
Vanaf 2011 werk ik voor Univé. Ik vind het erg leuk dat we veel verschillende activiteiten organiseren die bijdragen aan meer lokale betrokkenheid.