We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé Utrecht voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Mike. Ik ben 31 jaren jong, getrouwd en vader van twee fantastische kinderen. Ik heb in mijn kinderjaren veel in het buitenland gewoond, ik ben geboren in Duitsland en ben tweetalig opgevoed. Sinds mijn vierde jaar woon ik in Nederland. Mijn droom is om met mijn pensioen te verhuizen naar mijn familie in Suriname.  

Ik ben een echte levensgenieter. Ik houd ervan met mijn vrouw en kinderen te winkelen, naar een pretpark, weekend weg of uit eten te gaan. Daarnaast ben ik vaak met vrienden in een restaurant of op een terras te vinden. Mijn hobby's zijn: Formule 1, wandelen, motorrijden en voetbal bij SV Zeist.

Als Senior Verzekeringsadviseur heb ik persoonlijk, telefonisch en per e-mail contact met onze leden. Ik werk nu 1,5 jaar voor Univé. De reden dat ik de overstap naar Univé heb gemaakt is, dat ik graag met mensen werk. Als winkeladviseur heb je face to face contact. Ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam in de branche.

Ik woon in Soesterberg. Dit valt net buiten het huidige werkgebied. Mijn collega’s van Leusden bedienen dit werkgebied. Hiervoor (half jaar geleden) werkte ik in de winkel in Zeist. Dit is het nieuwe Utrecht geworden.