Lenie en dochter Angela bezorgen steunpakketten bij mensen die het moeilijk hebben in deze crisistijd in Hellevoetsluis. Ze komen persoonlijk aan huis om hun een hart onder de riem te steken en op gepaste afstand, wordt het pakket afgegeven.

Het initiatief is ontstaan doordat mensen die positief getest werden op corona soms geen kant op konden doordat ze in quarantaine moesten. Lenie: “Ik heb de eerste aanvragen mogen ontvangen en ben toen de eerste pakketjes rond gaan brengen bij deze mensen aan huis. Er zijn veel personen van alle leeftijden die het moeilijk hebben of die altijd voor anderen klaar staan. Dit heeft ons de doorslag gegeven om hiermee verder te gaan.”

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen een pakket voor iemand anders aanvragen. Lenie en Angela kiezen elke week 2 verhalen uit. Ze doen dit op vrijwillige basis en op eigen kosten.

Ook andere inwoners uit Hellevoetsluis kunnen meehelpen. Angela en Lenie kunnen altijd sponsors gebruiken in welke vorm dan ook. Denk hierbij aan zelfgemaakte zeepjes, gehaakte knuffels, kortingsbonnen, goodiebags van de kleine ondernemer et cetera.

Op deze manier kunnen er unieke en vernieuwende pakketten ontstaan. Verschillende mensen hebben al donaties gedaan. Hiervan zijn mooie pakketjes samengesteld en zijn er tasjes met logo van het initiatief mee bekostigd.

“Wij zijn trots dat wij de aangevraagde pakketjes bij de betreffende personen mogen overhandigen en hiermee een grote glimlach op hun gezicht bezorgen. Hier doen we het voor en hier halen wij onze energie uit.”, aldus Lenie en Angela.