Op 1 november 2021 openen wij onze nieuwe winkel in De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis.

Dat willen we graag vieren door samen iets goeds te doen voor onze lokale gemeenschap. Vanaf 1 tot en met 6 november kunt op deze nieuwe locatie spulletjes doneren aan de stichting: ‘Een klein gebaar voor een grote glimlach’.

Denk aan verzorgingsproducten, koffie of thee, leesboeken, zeepjes, kaarten of lekkernijen. De geschenken worden verpakt tot pakketjes en uitgedeeld aan gezinnen die het goed kunnen gebruiken.

Daarnaast;
  • ontvangt ‘Een klein gebaar voor een grote glimlach’ tijdens deze actie ook een donatie van €500 ter ondersteuning van haar werkzaamheden
  • gaan enkele van onze 'oude spullen' uit de huidige winkel/kantoor, zoals een 9 meter lang schilderij van Hellevoetsluis naar De Herbergier, een zorgboerderij die werkt met mensen met dementie. 
Met de nieuwe winkel, in het centrum van Hellevoetsluis zijn we nog dichtbij en bereikbaar voor al onze leden en klanten. En de opening grijpen we aan om te laten zien dat we samen oog hebben voor iedereen in onze gemeenschap. 

Hebt u nog spullen die u niet meer gebruikt? Een ander kan er mee geholpen zijn. Breng ze bij ons in de De Struytse Hoeck, dan bezorgt ook uw gebaar een grote glimlach.