In de week van 6 december 2021 heeft onze winkel in Hellevoetsluis een cheque ter waarde van  vijfhonderd euro uitgereikt aan het lokale goede doel ‘Een klein gebaar voor een grote glimlach’.

Lenie en dochter Angela van de stichting bezorgen steunpakketten bij mensen die het moeilijk hebben in de coronatijd in de stad. Ze komen persoonlijk aan huis om hun een hart onder de riem te steken en op gepaste afstand, wordt het pakket afgegeven.

Het uitreiken van de cheque was onderdeel van de opening van de winkel en afgelopen week zijn de dames van de stichting langsgekomen in de winkel.

Lenie en Angela vertellen: "Deze week is een erg verrassende week voor ons. We zijn er nog stil van.. Dit is de tweede keer in één week dat wij een enorm mooie prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Inclusief een mooie bos bloemen en leuke spulletjes om te sponsoren van Univé. Wij werden hier echt emotioneel van..

Voor ons is het normaal wat wij doen en hebben eigenlijk nooit het besef gehad dat het heel bijzonder is. Wij doen dit met heel veel liefde en met deze mooie gift kunnen wij nog heel veel leuke pakketten samenstellen en een hoop kwetsbare gezinnen blij maken".

Lees ook het artikel Een klein gebaar voor een grote glimlach