In verband met de aangescherpte corona-maatregelen zijn de geplande deukjesdagen opgeschort.

Dat ene krasje of dat lelijke deukje in uw auto: het valt anderen misschien amper op, maar u kunt zich er behoorlijk aan storen. En dat begrijpen wij heel goed. Gelukkig is het soms eenvoudig op te lossen. Daarom organiseren we samen met verschillende lokale schadeherstelbedrijven de Univé Deukjesdagen.


Was er vorig jaar nog één Deukjesdag, dit jaar vinden meerdere Univé Deukjesdagen plaats op verschillende dagen in september, oktober en november. Op welke dagen precies? Dat verschilt per schadeherstelbedrijf en kunt u zien door te klikken op de aanmeldbutton onderaan deze e-mail. 

Reparaties
Tijdens de Univé Deukjesdagen kunt u uw auto gratis laten uitdeuken en krasjes laten verwijderen. Wij bieden u één gratis reparatie aan. U kunt hierbij kiezen uit het polijsten van maximaal twee lichte krassen of het herstellen van maximaal drie kleine (parkeer)deukjes. Dit kan op minstens 17 locaties in Noord-Nederland. Zo kunt u altijd terecht bij een schadeherstelbedrijf bij u in de buurt. Maar let op, want vol = vol. 

Voorwaarden
Aan de actie zijn natuurlijk voorwaarden gekoppeld. Lees deze goed door. Zo voorkomen we teleurstellingen:

Deukje
  • Het deukje mag niet groter dan een 2 euromunt zijn;
  • Het deukje heeft geen lakschade;
  • Er worden maximaal drie deukjes gerepareerd.
Kras
  • De kras is niet groter dan 5 cm;
  • Er worden maximaal twee krassen gepolijst.
Vragen?
Heeft u naar aanleiding van deze e-mail nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0592-367111 of door een e-mail te sturen naar noordnederland@unive.nl. Wij helpen u graag. 

Wij houden ons aan de covid-19 richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. Op de locatie worden aanwijzingen gegeven met betrekking tot de ontvangst, de looproute en uw afspraak.