Voetbalvereniging Zuidhorn is een toonaangevende sportvereniging in Zuidhorn. De vereniging is opgericht in 1929. De club bestaat uit ongeveer 850 leden waarvan ruim 500 jeugdleden. De vereniging biedt zaterdag- en zondagvoetbal voor senioren, kent een stevig opgezette jeugdafdeling met ruim dertig teams en heeft een G-team in competitie. Het dames- en meidenvoetbal neemt met zeven teams een structurele plaats in bij vv Zuidhorn.

De club bloeit als nooit tevoren. Er is een groot aantal vrijwilligers actief betrokken bij de organisatie en het voetbal. Daarnaast zijn gekwalificeerde trainers actief bij de jeugd en de volwassenenelftallen. De club organiseert jaarlijks een groot aantal activiteiten: op voetbalgebied, maar ook om de samenhang binnen de club en met de dorpsgemeenschap van Zuidhorn te vergroten en te behouden.

Suzanne, adviseur particulieren bij Univé Noord-Nederland, speelt sinds eind 2019 voetbal in het Dames 1 team bij VV Zuidhorn. Voorheen speelde Suzanne nog in Groningen. VV Zuidhorn bestaat uit twee damesteams. Het team van Suzanne zat vorig jaar in de 4e klasse, maar is dit jaar gepromoveerd naar de 3e klasse. Een prestatie om trots op te zijn!

Meer informatie: www.vvzuidhorn.nl

Als supporter van sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk en steunt daarom ook lokale en regionale initiatieven. Medewerkers van Univé mogen een persoonlijk sponsorbudget inzetten voor een sportvereniging waar ze lid van zijn.

Zo kon Suzanne haar team helpen aan nieuwe t-shirts. Samen met haar team heeft ze deze trainingsshirts ontworpen. 

Er zijn zestien shirts besteld, twee extra omdat er nog wel eens gerouleerd wordt met spelers uit het andere damesteam bij VV Zuidhorn. In de toekomst hopen ze nieuwe sponsoren te vinden en rugnummers op de shirts te kunnen bedrukken, maar voor nu is het team al ontzettend blij met het resultaat!