Melkvee- en Akkerbouwdagen is dé plek voor Nederlandse Melkveehouders en Akkerbouwers om het totaalpakket in beeld te zien.

Op een mooie locatie aan de A7 waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen bevindt zich evenemententerrein Strandheem in Opende. Hier vindt ieder jaar de Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord Nederland plaats.

De exposanten van Melkvee- en Akkerbouwdagen zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, handelsondernemingen, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven die zich richten op de melkveehouderij en akkerbouw.

Toeleveranciers krijgen hier de kans een zeer vakgericht publiek te ontmoeten. Omdat het een buitenlocatie betreft is er de mogelijkheid naast deelname ook demonstraties te geven. CNO-Expo biedt exposanten, die hier gebruik van willen maken, naast hun stand ruimte aan voor voer en/of mechanisatie demo’s. Medewerkers van Univé brachten in 2019 het risico van hooibroei onder de aandacht en de controles die hierop uitgevoerd kunnen worden. 

Met zo’n 100 exposanten biedt deze vakbeurs je de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken, kennis uit te wisselen en producten daadwerkelijk te zien en beleven. Naast de binnenlocatie maakt de buitenlocatie het de perfecte gelegenheid om ook de grote machines te ontdekken. 

Een boer verdiend een troon en plek waar hij zijn toekomst in beeld krijgt

Contact
Voor meer vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met +31(0)85 – 773 10 85 of kijk op https://www.melkvee-akkerbouwdagen.nl/opende.