Op zaterdag 9 november 2019 kwamen (oud-)medewerkers van Friesland Campina rond drie uur aan bij het voetbalstadion van sc Heerenveen. Werknemers die bij Univé middels een collectief van Friesland Campina verzekerd zijn, hebben een uitnodiging ontvangen voor een VIP arrangement.

Na een ontvangst met koffie/thee en cake begonnen we om half vier aan een rondleiding door het stadion. Tijdens de rondleiding bezochten we onder andere de ontspanningsruimte van de voetballers, een mooie skybox, de persruimte, het voetbalveld, museum en een aantal leuke uitgaansgelegenheden waar de derde helft wordt gevierd. Vervolgens konden de klanten van een heerlijk diner genieten.

Na afloop van het diner heeft de assistent-trainer samen met twee jeugd spelers uitgelegd hoe de tactiek van Heerenveen was en wat hij van Sparta verwachtte. Op basis van hun verhaal kon iedereen een voorspelling doen.

De wedstrijd was zeer spannend omdat Heerenveen tot 20 minuten voor tijd nog op 0-1 achterstand stond. De laatste 20 minuten kantelde de wedstrijd gelukkig in het voordeel van Heerenveen en wonnen vervolgens met 2-1. Na afloop werden drie prijzen uitgereikt aan de winnaars.

Tot slot heeft iedereen nog kunnen genieten van een hapje en een drankje en was het nog mogelijk om de overwinning te vieren in één van de uitgaansgelegenheden in het stadion. Het was een geweldige middag en avond.