Op woensdagavond 6 april 2022 vond in het nieuwe Multifunctioneel Centrum (MFC) in Zevenhuizen een ledenavond plaats. Er waren bijna veertig leden aanwezig.

Anja van Verkeerschool Holmersma heeft iedereen meegenomen in een zeer leerzame verkeersquiz. Door de jaren heen zijn er flink wat verkeersregels veranderd. De toehoorders werden hierover bijgepraat.

Aan het eind van de avond werd gekeken wie de quiz zonder voorbereiding het beste had gemaakt, deze leden kregen de verkeerspop Victor Veilig mee naar huis. De Victor Veilig kunnen ze zelf plaatsen of weggeven aan een stichting of vereniging.

Het was een nuttige avond waarbij veel vragen werden gesteld door de leden, dit zorgde voor veel interactie. Nog altijd komen er te veel mensen om het leven in het verkeer. Door aandacht te besteden aan verkeersveiligheid, hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het voorkomen van verkeersongevallen en daarmee schade en leed te beperken.

Naast de leden waren Rolf Rozema en Mark Postema van de ledenraad present en een aantal Univé medewerkers. De leden werden kort bijgepraat over een aantal ledenzaken. Zo heeft de ledenraad zich voorgesteld en vertelden de Univé adviseurs over een nieuwe app voor in de auto.