We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als teams van Univé locaties Leek en Roden voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Alisa en bedien onze leden in de regio Roden/Leek.
Naast het werk, vind ik het fijn om te helpen bij de bijeenkomsten die wij voor onze leden organiseren zoals een taxatie dag, kinder-EHBO middag en zorgavonden.

 

Mijn naam is Jeroen en ik ben 44 jaar en werkzaam als adviseur Particulier. In deze regio ben ik thuis en bekend met velen. Ik vind het leuk dat we met ons team ook maatschappelijke betrokken zijn, meedoen met activiteiten en zelf relevante bijeenkomsten organiseren.

Mijn vrije uurtjes besteed ik het liefst aan ons gezin, klusjes rond het huis, sport van de kinderen, deelnemen aan activiteiten op de basisschool van de kids en als er dan nog tijd over is gooi ik wel eens een hengeltje uit.

Ik ben Suzanne en adviseer onze particuliere leden in Leek en Roden. Sinds kort ben ik woonachtig in het mooie Zuidhorn. Ik ben dan ook nog druk bezig met integreren en ben benieuwd naar wat er allemaal in de regio speelt en wordt ondernomen.

In mijn vrije tijd spendeer ik mijn vrije uurtjes op het voetbalveld, bij familie en vrienden, of ben ik in de tuin te vinden.


Ik ben Grytsje en een vast aanspreekpunt voor onze particuliere relaties.

Samen met Alisa organiseer ik regelmatig preventie- en kennisbijeenkomsten in de gemeentes Westerkwartier en Noordenveld. Denk hierbij aan onder andere aan kinder-EBHO, taxatiedag voor kostbaarheden, e-bike les en voorlichting wijzigingen in de Zorgverzekering.

Daarnaast ben ik betrokken bij de organisatie van andere maatschappelijke activiteiten met en voor onze leden alhier.

Mijn naam is Diana en ik mag onze  teams in de regio’s Westerkwartier en Noordenveld leiden.

Sinds kort woon ik in het mooie Leek alwaar ik mijn weg probeer te vinden, als individu, met ons gezin en met Univé. Naast mijn werk probeer ik een actieve bijdrage te leveren aan het sporten van mijn kinderen. En natuurlijk ook op hun school als bijvoorbeeld één van de luizenmoeders.

Omdat we met Univé ook lekker actief zijn voor en met de leden burgeren we erg snel in. Als sponsor van lokale sport en maatschappelijke activiteiten, maar ook door de vele ontmoetingen die we zelf met ons leden organiseren en die allemaal in het teken staan van samen leren tegenspoed voorkomen en schade beperken.  Tja, dan ben je toch wel erg snel thuis hier en dichtbij voor iedereen.

Ik ben Erik en beheer de zakelijke relaties in de regio. Wat ik leuk vind aan mijn werk zijn de klantgesprekken op kantoor en bij de klant thuis. Het is mooi om in gesprek te zijn met een ondernemer die vol passie over zijn bedrijf verteld.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden als leider op het voetbalveld bij mijn zoon en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.

Mijn naam is Erik en ben werkzaam als zakelijk adviseur MKB in de regio Westerkwartier en Noordenveld. Daarnaast ben ik woonachtig in het Westerkwartier in de plaats Leek waar ik ook al vele jaren met veel plezier vertoef.

Univé is voor mij niet alleen een verzekeraar maar vooral ook een vereniging die voor de belangen van haar leden opkomt en in die belangen voorziet. Doordat ik zelf in de regio woon ben je vaak op de hoogte van zaken die spelen in de dorpskernen en kunnen we hier als vereniging ons steentje aan bijdragen.