Jeroen is Financieel Manager bij Eurofins Food Testing Netherlands en geïnteresseerd in alle sporten. Vroeger om te doen, nu nog om te kijken.

Ik was altijd gewend om voornamelijk op kantoor te werken zowel hier, dus Heerenveen als op andere vestigingen in Nederland (Graauw, Barendrecht, Oosterhout) en sinds kort Belgie(Nazereth). Dat het op dit moment niet mogelijk is, was wel een grote omschakeling.

Niet meer onderweg, live sparren met collega's en maximaal 1-2 dagen op kantoor. De grens tussen werk en privé werd ineens veel smaller. Om te beginnen heb ik een aparte werkplek ingericht zodat ik letterlijk de deur dicht kan doen. Daarnaast merkte ik dat de tijd die ik in de auto gebruikte o.a om na te denken nu wegviel. Hiervoor heb ik dagelijks ( 7 dagen in de week) een wandelpauze van 1.5 uur ingericht. Deze zorgt ervoor dat ik daarna weer met een frisse blik verder kan werken, en ook fysieke ontspanning heb, daarnaast kwam ik erachter dat het s’avonds ook heel lekker is om nog te wandelen.

Elke dag 18.000 stappen en 15 kilometer zorgen ervoor dat je fit en gezond blijft. Via deze weg hoop ik dat iedereen zich goed aan de regels blijft houden zodat er steeds meer ruimte komt richting een normale situatie.
Pas goed op jezelf en je directe omgeving.