Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseren wij verschillende Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis? Geef je dan op voor de Taxatiedag in Meppel of in Frederiksoord!

Met de gratis Taxatiedagen willen we mensen bewustmaken van de waardevolle spullen die we in huis hebben en zo indirect bijdragen aan het voorkomen van diefstal. Want als voorwerpen voor je van waarde zijn, wil je er ook zorgvuldig mee omgaan. Daarom worden voorwerpen tijdens de Taxatiedagen niet alleen op waarde geschat, je krijgt ook advies over documentatie, opslag en beveiliging van waardevolle spullen.

Bijzondere voorwerpen en verhalen
Al eerder organiseerden we enkele Taxatiedagen in Noord-Nederland. Dagen waarop de meest bijzondere voorwerpen en verhalen langskwamen: van ringen van 400 jaar oud en een zilveren driemaster naar een kinderwagen uit 1900. We zijn benieuwd wat er nu weer ontdekt wordt!

Taxatiedagen in Meppel en Frederiksoord
In oktober staan twee Taxatiedagen in jouw regio op de planning, namelijk in Meppel en in Frederiksoord. Via onderstaande linkjes kun je je aanmelden voor de dag van jouw keuze. Tijdens de Taxatiedag mag je maximaal twee voorwerpen laten taxeren.

Meppel
Vrijdag 15 oktober: Taxatiedag in Meppel
Locatie: Univé-winkel aan de Leonard Springerlaan 35-37

Aanmelden Meppel

Frederiksoord
Zaterdag 16 oktober: Taxatiedag in Frederiksoord
Locatie: Museum Proefkolonie Frederiksoord, Majoor van Swietenlaan 1a

Aanmelden Frederiksoord

* De genoemde data zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat de Taxatiedagen vanwege aangescherpte coronamaatregelen niet door kunnen gaan. Dit laten we je dan natuurlijk weten.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Stuur gerust een mail naar noordnederland@unive.nl of bel naar 0592-367111.