We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Wolvega voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Jeroen. Ik ben sinds 1998 werkzaam voor en met de leden van Univé in onze regio. Ik woon met veel plezier in het mooie dorp Oldeholtpade. Daar en in ons hele werkgebied ervaar ik grote betrokkenheid van de bewoners.

Omkijken naar elkaar vind ik belangrijk. Daarom ben ik lid bij hartslag.nu als burgerhulpverlener. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger (scheidsrechter) bij V.V. Oldeholtpade en sinds 2020 secretaris bij ijsvereniging “Naar Buiten”. Ook zit ik in de redactie van onze dorpskrant Oldeholtpade die 6 keer per jaar verschijnt.

Mijn naam is Robert en als adviseur voor onze agrarische leden kom ik vooral bij ze thuis op hun bedrijf. En dat is in de werkgebieden van de regio’s Zuidwolde, Meppel, Steenwijk en Weststellingwerf.

Door deze persoonlijke bezoeken en mijn lidmaatschap van LTO ZW-Drenthe blijf ik goed op de hoogte van agrarische ontwikkelingen, en de specifieke wensen en behoefte van onze leden.

Ik ben Rienk en heb ooit gekozen voor Univé te werken omdat ik dichtbij en betrokken heel belangrijk vind. Dan kun je leden leren kennen en in een persoonlijke ontmoeting gewoon het beste advies geven.  

Naast mijn werk ben ik lid van EHBO vereniging Friesland en Hartslag Nu. Ik vind het belangrijk dat ik weet hoe ik iemands leven kan redden. Sinds maart 2019 heeft Univé op alle kantoren een AED laten plaatsen om zo nog meer levens te kunnen redden. Als er nu iets op het werk gebeurt of in de buurt van kantoor dan kan ik heel snel hulp verlenen.

Mijn naam is Andre en ik ben al bijna 25 jaar vraagbaak, adviseur en verbinder van onze leden in het klein-, midden en grootzakelijk segment. Allemaal ondernemende mensen met eigen behoeften en mogelijkheden waarvoor en waarmee we samen zekerheid organiseren. Opdat ze zichzelf en hun activiteit met beheerste risico's kunnen blijven ontwikkelen. Daar zet ik mij voor in.
Ik volg de verrichting van mijn voetbalclub SC Heerenveen op de voet en het Skutsjesilen in de zomer in Friesland, daarnaast fotografeer ik graag en fitness bij Sportinn Steenwijk.