Op woensdag 20 maart 2019 stond er voor de bewoners van zorgcentrum Winkheem uit Winsum een gezellige middag op het programma.

Ze konden genieten van een high tea met heerlijke hapjes, verzorgd door medewerkers van Univé in Winsum. Daarnaast was er een optreden van Schipperskoor De Wilde Zwanen uit Groningen met gezellige meezingliederen over het varen, de zee en levensliederen grotendeels gezongen in het Nederlands. 

Het was een leuke, gezellige en waardevolle middag voor iedereen.  

  

Zorgcentrum Winkheem bestaat uit comfortabele appartementen met zonwering, alarm, kookgelegenheid, koelkast en aansluiting voor radio, televisie en telefoon. Stichting De Hoven helpt u samen met en te midden van familie, vrienden en nieuwe buren uw leven voort te zetten. We geven u graag de ruimte en de hulp waar dat nodig is.

Meer informatie: www.dehoven.nl/wonen/locaties/winkheem

Univé vindt het belangrijk dat medewerkers zich lokaal inzetten voor de maatschappij. Naast betrokkenheid bij lokale organisaties levert het ook persoonlijke ontwikkeling op voor de medewerkers. Het biedt nieuwe ontmoetingen en doorbreekt de dagelijkse routine. Het geeft een blikverruiming voor medewerkers en daarnaast natuurlijk veel plezier tijdens de activiteiten.

Unive Noord-Nederland organiseert op jaarbasis ongeveer 60 activiteiten bij verschillende organisaties. Iedere medewerker kan hieraan 6 uur per jaar tijdens werktijd besteden.