Mirjam en Hilde van Noordergeheim zijn helemaal verliefd op Slapen bij Maison Crêpe. Middenin het historische centrum van ‘t mooiste dorp van Nederland 2020, ligt dit huis op een fantastische locatie.

Aan de brug “de boog” die vroeger twee dorpen met elkaar verbond. In het begin van de oorlog in 1940 is deze brug opgeblazen en werd ook de woning verwoest. De voorouders van de familie Pannenkoek waren noodgedwongen om tijdelijk een ander onderkomen te vinden. Gelukkig kon er snel een nieuwe woning worden gebouwd en hebben ze toch een heel mooi onder architectuur gebouwd pand neergezet.In 2020 is besloten om het te verbouwen tot een mooi vakantieverblijf. Zelf zijn de eigenaren opgegroeid in dit pand. Deze hotspot is zéér geschikt voor een weekendje weg of voor een echte vakantie bewoond. Na wat brainstormen kwamen ze op de naam Maison Crêpe. Dit heeft alles met de achternaam van de eigenaren, Pannekoek, te maken met het feit dat dit huis alleen maar door de familieleden is bewoond.

Vanuit Winsum bezoek je zo de stad Groningen maar ook een dagje Schiermonnikoog behoort tot de mogelijkheden. Huur een bootje bij Mar en Landrecreatie of stap op de fiets om andere prachtige dorpen zoals Garnwerd en Feerwerd te ontdekken. Laat je verrassen door het mooie Hogeland!

Neem eens een kijkje of plan een bezoek via: www.maison-crepe.nl

Hier nog wat fijne foto’s van dit heerlijke vakantiehuis aan ‘t Winsumerdiep.

 

Hilde en Mirjam, bourgondische Noorderlingen met een neus voor geheime adressen. Zij houden van eten, koken, tuinieren, rommelmarkten, styling en ambachtelijkheid.

Lees meer over hun activiteiten >>