FC Zuidlaren is een voetbalvereniging die tot stand is gekomen door fusies, maar waar de gezelligheid, het samenzijn en de sportiviteit hoog in het vaandel staan. Zo worden er naast de wedstrijden en trainingen ook regelmatig activiteiten naast het voetbal georganiseerd zoals klaverjassen, sportquiz en nog veel meer. 

Zo is de club ook benaderd door de lokale Albert Heijn voor een lokale plaatjesactie waarin de eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje is gemaakt. De droom van veel FC Zuidlaren-leden is nu werkelijkheid geworden! Plaatjes zijn vanaf 2 maart 2020 verkrijgbaar bij Albert Heijn Zuidlaren. Voor FC Zuidlaren is deze actie tevens een geweldige kans de vereniging extra te promoten.

Als Supporter van Sport omarmt Univé het verenigingsleven, waarbij de termen “voor elkaar” “door elkaar” overeenkomen met het verenigingsleven. Feitelijk de coöperatieve gedachte waar Univé Noord-Nederland ook naar streeft. Ik ben dan ook vereerd om mijn bijdrage te kunnen leveren aan deze actie. Want met een actie als deze bewijst de vereniging maar weer eens dat je ver kunt komen door samen de schouders eronder te zetten.

Mijn naam is Albert Luikens en ben als Adviseur Zakelijke Markt werkzaam bij Univé Noord Nederland. Daarnaast ben ik keeperstrainer actief bij de geweldige voetbalclub FC Zuidlaren. Persoonlijk gezien loopt deze vereniging als een rode draad door mijn leven. Vroeger als actief voetballer, later jaren als jeugdleider en nu als jeugdtrainer.

Meer informatie over de club: https://fczuidlaren.nl